Nově digitalizované kino v našem městě je v provozu přes 2 měsíce. Rozbor návštěvnosti dokazuje, že toto rozhodnutí Města Mnichovo Hradiště bylo dobré. Před digitalizací v roce 2013 (leden až červenec) navštívilo kino 885 diváků (123 projekcí, průměr 7 diváků na představení). Po digitalizaci (od 14. 9. do 12.11.) to bylo již 1775 diváků (46 projekcí, průměr 39 diváků na představení). Mezi nejúspěšnější filmy patřily Revival, Letadla, Šmoulové 2 a Donšajni. Mezi nejméně navštěvované tituly patřily dokumenty a obecně filmy hrané déle než 2 měsíce po premiéře.

Program kina nyní zahrnuje 5 představení týdně (v pondělí a úterý se nehraje) s tím, že u atraktivních premiér a filmů s předpokládanou vysokou návštěvností budou zařazována 2 představení denně. Středy a neděle jsou vyhrazeny pro dětské filmy, v ostatní dny budou hrány tituly pro mládež a dospělé. V případě zájmu proběhnou školní či jiné uzavřené projekce v jakoukoli domluvenou dobu.

Aktuálně byla zveřejněna ANKETA, v níž se občané mohou vyjádřit k provozu našeho kina. Prosíme o její zodpovědné vyplnění, aby mohlo vedení kina reagovat na vaše přání a připomínky. Zveřejněna bude až do konce ledna 2014.