V srpnu zase oprašujeme 3Déčka ve snímcích Black Widow a Croodsovi: Nový věk, jedno dopoledne hrajeme pro děti animovaný film z podmořského světa Moře kouzel a velký prostor dáváme novým českým filmům – Matky, Prvok, Šampon, Tečka a Karel, Deníček moderního fotra, Zátopek a dalším. Přidáváme oproti červenci další promítací den – čtvrtek.

Od 1. srpna 2021 díky uvolnění vládních nařízení může naše kino promítat bez omezení kapacity, tedy pro 151 diváků! Dále jsou ale uvnitř budovy povinné nasazené respirátory. Platí to i v sále během promítání, pokud ovšem právě nekonzumujete občerstvení. To můžeme samozřejmě prodávat a jeho konzumace během sledování filmu je povolená.

Dále jsou diváci povinni mít u sebe doklad o bezinfekčnosti pro případnou kontrolu (antigenní test ne starší než 72 hodin, PCR test ne starší než 7 dní, doklad o plně dokončeném očkování a uplynutí 14 dní po poslední dávce, doklad o prodělání covidu-19 ne starší než 180 dní nebo přinést vlastní samotest a provést ho na místě (tj. v kině)

Také vás zveme do letního kina (na louku proti kapli Svaté Anny u zámku), kde můžete v sobotu 21. srpna 2021 od 20.30 h vidět staré dobré Pulp Fiction: Historky z podsvětí.

Přejeme vám krásný zbytek prázdnin, dovolených a léta vůbec a děkujeme, že jste si znovu našli cestu k nám do kina!